Concurs Fragonard - Ritualul Cadourilor

Fragonard te invită la Ritualul Cadourilor!

Înscrierea în concurs se face în baza cumpăraturilor în valoare minimă de 300 de lei (TVA inclus), în perioada 02 noiembrie-20 decembrie 2017, completând formularul de înscriere (disponibil în magazinele ADDA SHOP). Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați telefonic și pe e-mail de către un angajat al SC ADDA SHOP SRL sediul central, în termen de 10 zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți.

Premiile acordate prin extragere constau în:

Premiul categoria I: o geantă marca Louis Vuitton din cea mai nouă colecție de artă care cuprinde tablouri celebre semnate Da Vinci, Van Gogh, Rubens, Fragonard și Titian.

Premiul categoria a II-a: 2 premii însemndând 2 vouchere în valoare de 500 de lei fiecare cu care se pot achiziționa produse cosmetice și de parfumerie Fragonard.

Premiul categoria a III-a: 3 premii constând în selecții de produse cosmetice și de parfumerie Fragonard: apă de toaletă 200 ml,  set pentru bărbați compus din apă de toaletă 100ml si aftershave 

Regulamentul campaniei poate fi accesat aici

Te invităm în Băneasa Shopping City să descoperi produsele ADDA SHOP și o piesă de artă care poate fi admirată chiar de pe umărul tău.