Cellini Grand Boutique

  • Luni - Duminică, 10:00 - 22:00 Deschis
  • Parter

Cellini, cea mai veche retea de magazine de ceasuri și bijuterii din România, și-a câștigat reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase mărci de ceasuri și bijuterii. 

Încă din 1999, anul în care primul magazin Cellini s-a deschis in București, produsele si serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea și cu calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei sale de business.

Astazi, Cellini, ce poartă cu mândrie numele marelui bijutier și artist italian Benvenuto Cellini (1500 - 1571), reprezintă o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai înalte standarde, atât prin rețeaua de magazine, cât și prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.

Situat la parter, la locul de întâlnire dintre cele doua esplanade principale ale centrului comercial Băneasa Shopping City, magazinul este poziționat vizibil și oferă o priveliște care invită și care promite să ofere o experiență unică.

Referitor la noua deschidere, Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group, a declarat: «Prin deschiderea acestui nou magazin, Cellini duce mai departe misiunea începută în 1999, aceea de a dezvolta piața de ceasuri și bijuterii din România în mod coerent și autentic, într-o manieră care să permită publicului să aibă acces atât la produse de cea mai înaltă calitate, cât și la experiența completă a unei achiziții.»