O vacanta reprezinta o stare de spirit, desprinderea de cotidian, un loc in care fiecare se asteapta sa traiasca intamplari exceptionale. Fie ca te gandesti la un sejur de 7 zile, la un city break sau la o calatorie de afaceri, dorinta de a trai altfel in acele zile ramane intacta! 

  Infiintata in 2007 din pasiune pentru calatorii, am consolidat in timp o echipa pasionata de acest domeniu, mereu atenta la detalii, astfel incat suntem pregatiti sa raspundem celor mai diverse solicitari. Iti pregatim vacantele ca pe ale noastre, cautam cel mai bun raport calitate-pret, oferim asistenta si suport deplin in planificarea calatoriei tale. 

  Pentru ca business-ul nostru este alcatuit din fiecare client in parte si pentru ca intelegem importanta afacerilor performante, ne ocupam de organizarea unei calatorii de afaceri de la A la Z. Iti putem organiza intalnirile de business, vizite la obiective turistice importante, rezervam bilete la spectacole sau locuri la un restaurant celebru. Pentru cumparaturi, iti recomandam cele mai bune magazine, in functie de ceea ce te intereseaza. 

   Imaginează-ți că poți avea acces la un lounge exclusivist în aeroport, servicii personalizate, proceduri de zbor simplificate și o experiență unică, memorabilă. The Private Luxury Travel iti ofera toate aceste beneficii prin intermediul pachetului de servicii RHAPSODY! 

   Fiecare dintre cele patru tipuri de carduri disponibile oferă acces la servicii VIP în aeroporturile din București, servicii concierge disponibile 24/7, beneficii la fiecare hotel membru al rețelei The Leading Hotels of the World și multe alte avantaje. Pachetul de servicii VIP este destinat categoriilor de pasageri VIP (Very Important Person) și CIP (Commercial Important Person) și constă în asigurarea unui pachet complet de „meet & assist” atât la plecarea, cât și la sosirea dintr-o călătorie. Serviciile VIP se derulează atât în terminalul de sosiri, cât și în cel de plecări, pentru zboruri interne și internaționale operate prin curse regulate sau de aviație generală.

   Ca partener CITY iLOVE, The Private Luxury Travel iti ofera reduceri atractive:  5% pentru nivelul 3 (Connoisseur), respectiv o reducere de 10% pentru nivelul 4 (Trendsetter) din aplicatia CITY iLOVE.

    În fiecare sezon 4U Travel a venit cu un produs turistic nou, sau o destinaţie interesantă, astfel încât vacanţele dumneavoastră să fie perfecte. Cu noi aveţi ocazia să vizitaţi oricare dintre marile capitale europene sau o multitudine de oraşe încărcate de istorie.

     Echipa de consultanţi TUI Travel Center Băneasa vă invită să descoperiţi un nou concept de agenţie de turism, desenat în întregime pentru a vă aşeza zâmbetul pe chip, explorând şi descoperind Lumile TUI.