Unic in Estul Europei: Noul magazin TAG HEUER

Cu o pasiune desăvârșită încă de la înființare pentru domeniul sportiv - cursele de masini, in special, TAG Heuer reprezintă una dintre cele mai apreciate mărci de ceasuri din lume. Prestigioasa marca de ceasuri elevețiene a deschis în Băneasa Shopping City unicul magazin monobrand din Sud-Estul Europei.

Situat la parter, lângă Cellini Grand Boutique, magazinul TAG Heuer promite să ofere o experiență unică, atât prin designul exclusivist, cât și prin modelele de ceasuri prezentate. Astfel, împătimiții mărcii și publicul interesat de cele mai actuale colecții de ceasuri pot pătrunde în universull TAG Heuer. Ceasuri din colecțiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer etc. pot fi găsite de acum în Băneasa Shopping City.

De-a lungul istoriei sale, mecanismele și inovațiile TAG Heuer au atras atenția întregii lumi orologiere: inventarea și brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru mașinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu cuart  “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revoluționar și unic al colectiei “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistență (temperaturi extreme, șocuri, etanșeitate s.a.m.d.) și de verificare a standardelor materialelor, astfel încât să se reflecte întotdeauna calitatea în fiecare componentă.

Rate us on