Sport Loft

Sport Loft este primul concept-store multibrand de sport, deschis în premieră în România, în Băneasa Shopping City, de către FF Group România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de sport și fashion.
Noul magazin constituie un punct de referință la nivel regional, fiind gândit ca un concept inovativ de magazin de sport, dedicat sportivilor de performață și tuturor celor care practică sportul în mod activ. Magazinul comercializează cele mai noi colecții de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenament și tenis, aparținând unor branduri internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armor, Saucony, Mizuno, Reebook. 
Primul magazin Sport Loft are o suprafață generoasă și se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale, pentru a oferi o experiență memorabila tuturor clientilor săi și pentru a permite sportivilor să ia decizii pertinente și informate cu privire la achizițiile lor. Facilitățile de ultimă generație sunt susținute de zonele interactive, „Running Experience” - dedicată alergării și „The Dunk Room”- dedicată  baschetului, unde atleții pot testa echipamentele dorite și pot primi informații suplimentare personalizate de la specialiști. 

 

Program:
Program: L-D: 10:00-22:00
*Unele unități de alimentație pot opta pentru program până la ora 23:00
Informația a fost actualizată la 15.05.2021
Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.