Taco Bell

Taco Bell este principalul lant de restaurante de tip QSR (quick service restaurants) de inspiratie mexicana, in care savurezi mancarea cu pofta. Mancarea despre care vrei sa vorbesti si pe care abia astepti sa o mananci din nou. 
Ce produse avem? Taco Bell este inventatorul de gusturi urbane, si, de aceea, oferim o varietate foarte mare de produse unice. Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla si Crunchwrap Supreme sunt doar cateva dintre ele. 
Ce ingrediente folosim? Carnea de vita, de porc sau de pui este combinata cu varietati de fasole, legume proaspete, branza si sosurile noastre speciale: Mild, Hot si Fire.
Meniul este complet customizabil: poti combina toate ingredientele, in functie de cat de curajos sau de pofticios esti. 
Indiferent daca ti-e pofta de ceva vegetarian, cu carne sau de ceva dulce, la Taco Bell vei gasi mereu produse care sa se potriveasca stilului tau. Pentru ca Taco Bell iti aduce ofera mancare de inspiratie mexicana care te face sa gusti mai mult din viata! 

 

Program:
Program: L-D: 10:00-22:00
*Unele unități de alimentație pot opta pentru program până la ora 23:00
Informația a fost actualizată la 15.05.2021
Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.

Rate us on