CITY iLOVE

LOYALTY IN THE NAME OF FASHION

Scanezi bonurile de cumpărături
Descoperi reduceri speciale și alte beneficii
Plătești orele de parcare direct din aplicație

Scroll să descoperi toate beneficiile

descarcă aplicația din


ORICE BON DE CUMPĂRĂTURI SE TRANSFORMĂ ÎN PUNCTE

ATUNCI CÂND ÎL SCANEZI CU APLICAȚIA CITY iLOVE

Ne vizitezi pentru o cafea cu prietenii? Sau pentru o sesiune de shopping? Atunci pregătește-te să te bucuri de noi beneficii în fiecare zi! Totul începe cu bonul de cumpărături pe care îl scanezi cu aplicația CITY iLOVE și primești puncte. În plus, dacă îl scanezi în aceeași zi, primești cu 20% mai multe puncte. Ce se întâmplă cu aceste puncte? Ele devin oferte speciale, reduceri și alte beneficii în toate zonele din Băneasa Shopping City: restaurante, cafenele, magazine.

BENEFICIILE CRESC DE FIECARE DATĂ CÂND FOLOSEȘTI CITY iLOVE

Scanează toate bonurile de cumpărături când vii în Băneasa Shopping City și poți ajunge să te bucuri de toate beneficiile gândite special pentru tine: mai multe ore gratuite de parcare subterană, reduceri exclusive, bonusuri și lista nu se termină aici.

Descarcă aplicația, scanează bonuri, strânge puncte, iar noi te răsplătim imediat!

Află detalii

VREI SĂ AI CELE MAI MULTE BENEFICII? FII TRENDSETTER CU CITY iLOVE!

Construită pe patru niveluri, aplicația CITY iLOVE îți oferă posibilitatea să te bucuri ușor și rapid de cele mai multe beneficii. Pornești de la „Enthusiast”, primul nivel pe care îl atingi când descarci aplicația și îți creezi cont sau te loghezi cu Facebook. „Passionate”, al doilea nivel, se atinge când ai strâns 3.001 puncte în aplicație. „Connoisseur”, al treilea nivel, se atinge când ai strâns 10.001 puncte, iar „Trendsetter”, al patrulea nivel, se atinge când ai strâns peste 25.001 de puncte. În funcție de nivel, ți se deblochează oferte unice: reduceri specifice, informații despre noile colecții, acces gratuit la WiFi, achiziție bilete atunci când vrei să vii la Cineplexx, ore gratuite de parcare și multe altele.

BONUL DE PARCARE: ÎNCĂ UN MOTIV SĂ TE BUCURI DE BENEFICIILE NOASTRE

Plătește parcarea subterană direct din aplicație, iar noi te răsplătim cu puncte! Tot ce trebuie să faci este să validezi bonul de parcare înainte să pleci din Băneasa Shopping City. E mult mai simplu decât să plătești la un automat și o poți face oricând. Așa îți rămâne mai mult timp pentru shoppping.

În plus, dacă folosești aplicația, poți ajunge să ai zilnic până la 3 ore de parcare gratuită, de luni până duminică.

Află mai multe

VREI SĂ ACHIZIȚIONEZI BILETE LA CINEMA? CU CITY iLOVE POȚI FACE CHIAR MAI MULTE!

Poți rezerva și plăti direct din aplicația CITY iLOVE bilete la filmele tale preferate. De fiecare dată când vrei să ne vizitezi! În plus, strângi puncte și deblochezi beneficii din alte zone din Băneasa Shopping City.

Află mai multe

DOAR ÎN CITY iLOVE: PROMOȚII ȘI REDUCERI PERMANENTE

Vrei să cumulezi ofertele din magazine cu cele din aplicație? Cu CITY iLOVE, ai acces în fiecare zi la oferte dedicate. Află totul despre ele direct din pagina „Beneficii”!

ÎȚI OFERIM GRATUIT SERVICIUL DE CONSILIERE DE SHOPPING!

Stilistul nostru, Luminița Făurescu abia așteaptă să te însoțească la cumpărături! Astfel, schimbi sau îmbunătățești gratuit stilul personal într-o sesiune dedicată ție. Noi credem în „All in the name of fashion” și vrem să te alături misiunii noastre!

EXTRA BENEFICII

WI-FI Gratuit

Descarcă CITY iLOVE, creează-ți cont sau loghează-te cu Facebook, iar noi îți oferim acces gratuit la rețeaua WiFi direct din aplicație

NOTIFICARI

Vrei să știi tot ce se întâmplă în Băneasa Shopping City? Activează-ți notificările din CITY iLOVE și afli imediat când apar filme noi, oferte exclusive și evenimente VIP!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum acumulez puncte de loialitate?

Shoppingul în Băneasa Shopping City şi Galeria Feeria dă roade. Accesaţi aplicaţia şi pentru fiecare bon fiscal pe care l-aţi primit în urma cumpărăturii dumneavoastră, selectaţi opţiunea Scanează Bon din aplicaţie. Apoi efectuaţi scanarea pozei bonului.

Punctele de loialitate se acordă la scanarea bonurilor fiscale aferente cumpărăturilor efectuate.

Care sunt beneficiile asociate calităţii de membru a programului?

Beneficiile pot fi vizualizate în aplicaţie, în cadrul secţiunii “Beneficii”. 

Se poate transfera contul de membru?

Transferul contului de membru sau al punctelor şi beneficiilor adunate nu sunt permise în cadrul programului de loialitate.

Există o taxă de participare?

Nu se percep taxe sau contribuţii financiare, înrolarea şi participarea în programul de loialitate fiind gratuite.

De unde îmi pot descarca aplicaţia de fidelizare?

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play, din Apple Store sau direct de aici: CITY iLOVE

Care sunt condiţiile de participare/înrolare în programul de loializare?

Programul de loializare este accesibil tuturor persoanelor cu vârstă împlinită de minim 14 ani, în momentul aderării la program. De asemenea, pentru a putea instala şi folosi aplicaţia (scanare bonuri, acces la beneficii şi informaţii), este necesar ca participanţii să deţină un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS. 

Cum funcţionează programul de loializare?

La scanarea bonurilor fiscale, pentru cumpărături făcute în Băneasa Shopping City, clientul primeşte puncte de loialitate.

În funcţie de totalul punctelor, acesta va avea acces la un mix atractiv de beneficii, proporţional cu nivelul atins, respectiv: reduceri promoţionale, informaţii despre noile colecţii, informaţii utile despre evenimente în cadrul locaţiei Băneasa Shopping City, rezervări şi “upgrade” de bilete la Cineplexx, acces gratuit la WiFi etc. 

Ce este programul de loialitate Băneasa Shopping City?

"CITY iLOVE" este un program de fidelizare centrat în jurul unei aplicaţii mobile ce recompensează clienţii cu puncte de loialitate, la efectuarea de cumpărături în magazinele din incinta Băneasa Shopping City și Galeria Feeria (inclusiv Carrefour). Punctele de loializare sunt acumulate prin scanarea bonurilor aferente cumpărăturilor realizate.

Prin acumularea punctelor, clienţii pot atinge 4 niveluri diferite de beneficii în cadrul programului.