Doar pe 9 decembrie – Descoperă oferta exclusivă în magazinul Dyson.
Dec 08, 2023
|

Doar pe 9 decembrie – Descoperă oferta exclusivă în magazinul Dyson.

OFERTĂ SPECIALĂ!


Doar sâmbătă, 9 decembrie, primii 100 de clienți ai magazinului Dyson din Băneasa Shopping City pot achiziționa orice ondulator multistyler Dyson Airwrap Complete Long la numai 1999,99 lei!*


Sesiuni de hairstyling alături de Florin Noje

 

Te așteptăm, sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, să descoperi tehnologia revoluționară Dyson și să te bucuri de sesiuni gratuite de hairstyling susținute de Florin Noje, Dyson Ambassador!


Hairstylist prin excelență, Florin Noje are o înțelegere puternică a extravaganței și a îndrăznelii, interpretându-le cu o eleganță rară. Gesturile sale sunt ferme, precise și aparent fără efort și vin întotdeauna ca o expresie a emoțiilor sale.Un artist tânăr, în glorioasa vârstă de 30 de ani, este departe de a respecta regulile și la kilometri distanță de viziunile conformiste.


În plus, weekendul acesta, la orice produs de beauty Dyson achiziționat primești CADOU o perie plată de păr cu dinți flexibili Dyson!* 


*Oferta este valabilă pe 9 decembrie, în magazinul Dyson din Băneasa Shopping City, în limita stocului fizic disponibil.