Pantofii câștigători ai World Championships of Shoemaking 2023 vin, în premieră, în București
Aug 24, 2023
|

Pantofii câștigători ai World Championships of Shoemaking 2023 vin, în premieră, în București

Cei mai apreciați pantofi bespoke ai lumii vor fi găzduiți de VIGGO Baneasa Shopping City in perioada 1-2 septembrie. Vă invităm cu aceasta ocazie să luați parte la expoziția temporară a primilor 3 pantofi handmade câștigători ai concursului internațional "World Championships of Shoemaking 2023". 

Aflată în premieră în România, ca a doua țară selecționată în cadrul acestui traseu cu opriri și în locații din Paris, New York, Tokyo, Shanghai sau Melbourne, expoziția pune magazinul VIGGO pe harta bespoke a lumii. Este un prilej unic pentru a privi de aproape exponatele, dar și pentru a descoperi noi înțelesuri ale design-ului personalizat.  

Totodata, in selectia prezentata de Viggo la parterul Baneasa Shopping City este inclusă încălţămintea cu care artistul bănăţean a ocupat locul 4 la ediţia din 2019 a aceluiași concurs, dar și pantoful din topul World Championships of Shoe Patina 2023.

Vă așteptăm să împărtășiți magia acestui moment și să descoperiți povestea unică a fiecărei piese de încălţăminte în prezența artistului Victor Vulpe. Acesta va fi disponibil pentru întâlniri și discuții pe 1 septembrie, între orele 12:00 – 19:00 in locatia Viggo Băneasa Shopping City, parter.

Contact pentru programări întâlniri sau comenzi: telefon 0763 676 766 sau e-mail shop@viggo-tailoring.com