Babylon FashionBabylon Fashion

Babylon Fashion

O locație care să prezinte luxul cu bun gust și eleganță era un demers greu al societății românești. Babylon își propune să scoată în evidență femeia modernă, elegantă, dar mai ales rafinată. Să introducă publicul în atmosfera și stilul cotidian caracteristice celor care știu să ia din viață doar ce este mai bun. Babylon înseamnă o atenție constantă la nevoile femeilor și la evoluția outfit-ului feminin.

Babylon interpretează stilul și modul de a fi al femeii contemporane, indiferent de sufletul ei, dând viață a trei linii de modă concepute pentru a combina și reinterpreta conceptele de lux, originalitate și feminitate:

"W Les Femmes" este conceput pentru o femeie cu glamour care iubește eleganța și rafinamentul modelelor și țesăturilor;

"Colecția Babylon", exclusivă și inovatoare, este linia dedicată unei femei cu un stil aparte, unic prin detalii cromatice și materiale de calitate.

În cele din urmă, "Eureka", cu un ochi la cele mai proaspete tendințe de modă, creează ținute destinate acelor femei care doresc să se simtă cu adevărat unice.

Ceea ce se distinge prin colecțiile oferite de Babylon, este mișcarea eternă, dorința continuă a unei noi provocări, care se traduce în produse de calitate cu o croială avantajoasă și detalii unice.

Email: babylonofy@gmail.com