Chopstix Ready to Box FeeriaChopstix Ready to Box Feeria

Chopstix Ready to Box Feeria

Încă de la deschiderea din 2008, Chopstix Ready to Box a vrut să împărtăşească românilor cunoştinţele sale legate de prepararea mâncărurilor din bucătăria chinezească tradiţională, dar şi din cea modernă. De atunci, punem la dispoziţia clienţilor noştri o gamă cât mai variată de produse. Gătim din ingrediente proaspete şi delicioase mâncare asiatică, preponderent mâncare chinezească. Evităm produsele congelate pentru că ştim cât de importantă este o alimentaţie sănătoasă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Toţi cei care iubesc mâncarea chinezească şi aleg calitatea şi prospeţimea, aleg de fapt Chopstix Ready to Box!

Diversitatea este un element definitoriu pentru Chopstix Ready to Box. În vitrinele noastre veţi găsi mereu peste 40 de feluri de preparate, mâncare chinezească: noodles cu pui sau vită, pachetele de primăvară, orez, salate şi diverse sosuri.

Pentru clienţii care îşi doresc să comande mâncare chinezească acasă sau la birou, am dezvoltat divizia Delivery – un sistem de comandă, livrare mâncare chinezească la birou sau acasă care le stă la dispoziţie zilnic, în intervalul 10:00-22:00. Pentru ei, ne-am asumat provocarea de a deveni din ce în ce mai buni prin promptitudine şi calitatea produselor pe care le oferim.