GuerlainGuerlain

Guerlain

Primul boutique Guerlain din România și-a deschis porțile în București, în centrul comercial Băneasa Shopping City. Spațiul este proiectat pentru a oferi o experiență luxuriantă, plină de rafinament și eleganță.

Boutique-ul Guerlain este un spațiu sofisticat, luminos și primitor, unde clienții vor fi răsfățați cu o gamă variată de parfumuri, de la cele clasice și sofisticate, până la cele mai noi creații, mereu surprinzătoare și inedite. De asemenea, aici se găsesc și produse pentru îngrijirea pielii și machiaj, create cu aceeași atenție la detalii și pasiune pentru frumusețe care definește Casa Guerlain. 

Clienții pot descoperi creații olfactive excepționale, printre care și colecția exclusivă L'Art & La Matière. Această colecție sofisticată este compusă din parfumuri unice, create cu cele mai prețioase ingrediente, precum lemn de santal, vanilie, ambră și mosc.

Într-o atmosferă elegantă, inspirată din stilul parizian, boutique-ul Guerlain este locul ideal pentru a descoperi universul fascinant al Casei, iar experiența olfactivă va fi cu siguranță memorabilă pentru orice pasionat de frumusețe și stil.