MaxbetMaxbet

Maxbet

Lider de piata in industria jocurilor de noroc de tip slot machine, conform clasamentelor de specialitate, Max Bet, ofera clientilor cea mai inalta clasa de servicii de gaming si entertainment in cele mai spectaculoase locatii din Romania.


Obiectivul Max Bet este sa ofere experiente memorabile pentru toti clientii si in toate categoriile de locatii, de la cele stradale pana la cele high class situate in cele mai mari centre comerciale din intreaga tara. In locatia din Baneasa Shopping City, locatie high class, Max Bet va intampina intr-o atmosfera prietenoasa si electrizanta cu o varietate de evenimente saptamanale si lunare avand invitati artisti de renume din show bizz-ul romanesc.

In locatiile Max Bet, personalul profesionist este in permanenta la dispozitia clientilor, oferind informatii clare si complete asupra tuturor serviciilor si categoriilor de premii, jackpoturi locale si extinse, campanii promotionale. Pe langa castigurile care va asteapta la Max Bet, puteti vizita oricand orice sala de jocuri fie pentru a va relaxa intr-un cadru intim si confortabil, fie pentru a va distra impreuna cu prietenii.