MAXFUNMAXFUN

MAXFUN

Știm cu toții cât de greu este sa gasiti un loc in care sa va relaxati si sa va bucurati din plin de iesirea cu colegii, prietenii sau familia. De aceea nu cautati prea departe pentru ca noi va oferim solutia! MAXFUN este un spaţiu integrat de distracţie ce se adresează unui target extins, de la tineri până la adulţi şi familii.


Cu un design ultra-modern va pune la dispoziţie o serie de jocuri pentru activităţi recreative, de la bowling şi billiard până la jocuri video, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele. Spaţiile sunt concepute astfel încât să poată găzdui si petreceri şi evenimente ca teambuilding-uri, petreceri corporate si private, aniversari, etc, un DJ asigurând în permanenţă muzica adecvată. Mai mult, în locaţii există şi un bar, unde clienţii au posibilitatea să comande dintr-un meniu select de băuturi.


Luna de luna pregatim promotii sau evenimente pentru toate gusturile! Locatia din Baneasa Shopping City detine 9 piste de bowling si 12 mese de billiard, iar pe langa acestea vine in plus cu 13 alveole moderne in care te poti juca pe console Xbox si un Shuffleboard pe care te poti juca csluging dar nu pe gheata, ci pe o masa de lemn. Te asteptam oricand la MaxFun pentru a te relaxa sau pentru a petrece alaturi de cei dragi.