Menu
Viggo Steakhouse isi construieste reputatia in peisajul gastronomic local prin selectia riguroasa a ingredientelor de calitate. Carnea procurata din SUA si Australia isi pastreaza cat mai mult din savoare sub mangaierea flacarilor. Rezultatul? O armonie de arome, culori si texturi ce orneaza farfuriile. Antreurile fabuloase, preparatele suculente, friptura si burgerii sunt corect executati si elegant serviti.
Knife Man aprinde focul intr-un act artistic. Un calduros si spectaculos “Bine ati venit” din partea Chef-ului Cumali Adiguzel, iata semnatura noastra culinara. Show-ul constituie doar inceputul unui festin senzorial.
Stilul sau de a sectiona si de a pregati carnea surprinde prin entertainment autentic. Knife Man pare ca manuieste un pumnal otoman cu o tehnica atent studiata. Gesturile teatrale pun in valoare chiar si cel mai simplu condiment: sarea presarata cu indemanare.
Astfel, echipa Viggo Steakhouse atinge o performanta inedita prin abordarea teatrala, moderna a Chef-ului Cumali Adiguzel, cunoscut drept KNIFE MAN. Cu o pasiune autentica pentru gastronomie si tehnici intrigante, acesta dirijeaza o echipa formata din 5 turci si 23 de romani. Inainte de a se imbarca intr-o noua aventura in Romania, calatoria sa culinara a inclus tari precum Kuweit, Qatar, Turcia, Azerbaijan si Irak. Responsabil pentru partea operationala, Chef Cumali Adiguzel respecta standardele inalte pentru meniu, personal si echipament profesional.
Rezervari: reservations@viggo-steakhouse.com