Boss Mini BurgersBoss Mini Burgers

Boss Mini Burgers

BOSS miniBurgers este un concept proaspăt, construit pe experiența unei echipe care creează și operează branduri de success în zona de food. Prin rețeta sa de business, BOSS miniBurgers iese în evidență printr-un design minimialist, echilibrat între industrial și luxos,  însa mai important, prin mâncare senzatională: mini burgeri fenomenali, cartofi prăjiți savuroși și sosuri delicioase.

Mixing urban flavored experiences for the Boss*!

*it’s you we’re talking about.

BOSS miniBurgers iți introduce experiența de a fi tratat ‘’ca un șef’’ în baza ideologiei persoanale a celor 3G: Mancare Grozavă, Servire Grozavă, Experiență Grozavă – obligatoriu în această ordine!

Mancare Grozavă. Mini burgeri criminali, pentru toate gusturile, cartofi savuroși, prăjiți în ulei de floarea soarelui 100% și peste 7 sosuri naturale proprii. Chiftelele de vită, pui sau vegetariene, sunt gătite pe loc. Sunt preparate în regim propriu, după rețete proprii și numai cu ingrediente proaspete. Procesul atent de gătire asigură recurent standarde înalte de calitate.

Mini burgeri cu atitudine! Oferă personalitate mini burgerilor adăugandu-le unul dintre cele 11 topping-uri pregătite special, de la bacon crocant până la ananas gratinat.

Servire Grozavă. Interacționează cu personalul politios și bine instruit, orientat către nevoile tale.

Experiență Grozavă. Se adaugă un strop de ‘’bling’’ peste momentele savuroase ca la final să te bucuri de starea ‘’You’re the Boss!’’ care completează perfect experiența Boss miniBurgers.