Paul & SharkPaul & Shark

Paul & Shark

Magazinul Paul & Shark din Băneasa Shopping City este locul în care te întorci mereu cu zâmbetul pe buze. Un etalon al eleganței și al stilului Italian încă din 1976, brandul Paul & Shark are o croială inconfundabilă, o calitate care îl precede și o grijă deosebită pentru mediul înconjurător. Un brand nișat pe conceptul smart casual, Paul & Shark combină țesăturile tehnice cu detaliile elegante pentru a crea produse care ies din tipar.


Inițial create pentru iahting, hainele Paul & Shark au fost făcute din materiale care să reziste la umiditate crescută și chiar să respingă apa. Ulterior brandul și-a diversificat paleta de sporturi pentru care a creat îmbrăcăminte ajungând să facă inclusiv haine special gândite pentru Golf. Prezent în 73 de țări și cu 474 de magazine la nivel mondial. De la New York la Dubai chiar la Hong Kong, Paul & Shark este o prezență ce se distinge prin concept și filosofie.


Din dorința de a proteja mediul înconjurăator, fiind un brand de talie globală, Paul & Shark dorește să minimalizeze constant emisia de carbon derivată din producție. Astfel, cu 500 de panouri solare, peste 15% din energia electrică folosită de brandul Italian este energie verde.