Investment pieces - Moda timeless în care merită să investești
Apr 04, 2024

Investment pieces - Moda timeless în care merită să investești

Primăvara este momentul perfect pentru a-ți revizui garderoba și a aduce un suflu nou stilului tău. Cu toate acestea, există anumite piese care transcend trecerea timpului, devenind adevărate elemente de patrimoniu în garderoba fiecărei femei. Aceste piese, cunoscute ca "investment pieces", sunt esențiale pentru orice garderobă bine pusă la punct.


Te invităm să descoperi cele cinci piese clasice și versatile în care merită să investești.

The one and only - the trench

Trenciul simbolizează rafinamentul atemporal cu silueta sa clasică, nuanța bej versatilă și detaliile rafinate. Lungimea permite o tranziție ușoară de la casual la formal, oferind în același timp stil și funcționalitate indiferent de stil. Mai mult decât atât, țesătura ușoară flatează silueta feminină, fiind perfect pentru vremea imprevizibilă de primăvară.

Croiala sa simplă, dar sofisticată, și designul practic îl fac perfect pentru a fi purtat atât în timpul zilelor ploioase de primăvară, cât și în serile răcoroase de vară.

Media image

Trench, geantă și pălărie - Maison Couture

Cizme - Zara

The great denim

Cine nu iubește denimul?  Fie ca îl asortezi cu piese basic, fie că porți denim on denim, totul este la superlativ la acest material Uber cool. Ca piesă centrală a primăverii am ales trenciul, o altfel de croială a denimului, cu care, poate nu ești obișnuită, dar de care, cu siguranță, te vei îndrăgosti!❤️

Media image

Cămașă - Gérard Darel

Sacou și pantaloni scurți - Maison Couture

Trench denim - Weekend Max Mara

Colier - Parfois

Pantofi - Zara

3big for bigger

Dacă primăvara nu e un moment mai bun să investești într-o geantă maxi, atunci când? Ai înțeles bine, se poartă oversize, big totes și genți în stilul puffer.

De la întâlnirile de zi cu zi la evenimentele de seară, aceste genți pot fi integrate armonios în orice context, completând perfect orice stil vestimentar.

Just like that big got bigger.

Media image

Cămașă - BSB

Jachetă - Gérard Darel

Jeans - Patrizia Peppe

Geantă - Gérard Darel

Colier - Luisa Spagnoli

Cercei - Parfois

Suit me up

Piesele de bază din garderobă sunt ridicate la rang de tendință în această primăvară și ce este mai stilat decât un costum din două sau 3 piese? Absolut nimic! Mai ales dacă costumul se potrivește perfect siluetei și este asortat accesoriilor potrivite.

De la sacouri cu umeri pronunțați la pantaloni cu talie înaltă și croieli clasice, aceste piese vor aduce un aer sofisticat în garderoba ta.

Fie că alegi un costum într-o nuanță neutra sau unul cu imprimeu îndrăzneț, un costum bine croit este o piesă de investiție care te va scoate întotdeauna în evidență.

Media image

Top - Pinko

Costum - Collective

Geantă - Pinko

Brățară - Luisa Spagnoli

Silky feeling

Pentru un upgrade effortless la orice ținută, fusta de mătase este alegerea ta must have de primăvară/vară. O poți asorta la o cămașă albă sau la un tricou basic, iar ținuta ta este pregătită pentru razele soarelui. Simplitatea și versatilitatea unei fuste din mătase o fac un item indispensabil pentru garderoba ta, indiferent de sezon.

Media image

Sacou și fustă - Pinko

Top - Collective

Curea - Luisa Spagnoli

Cercei - Parfois

More Stories by Styler

All articles
Revitalizează-ți Rutina de Frumusețe pentru Vară: Sfaturi Esențiale pentru un Look Strălucitor

Revitalizează-ți Rutina de Frumusețe pentru Vară: Sfaturi Esențiale pentru un Look Strălucitor

Dolce Far Niente: Tendințe care îmbrățișează arta relaxării

Dolce Far Niente: Tendințe care îmbrățișează arta relaxării

New Collection - The hottest fashion trends of the season

New Collection - The hottest fashion trends of the season